مهم - ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک - انجمن PHP


ارسال پاسخ 
مهم ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک
۳۰-۶-۱۳۹۳, ۰۸:۳۹ بعدازظهر
ارسال: #3
RE: ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک
سلام از این استفاده کن :
کد php:
<?php
if(preg_match('/Firefox/'$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){
echo 
'Firefox';
//header('Location: http://Firefox.ir/');
}elseif(preg_match('/Chrome/'$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){
echo 
'Chrome';
//header('Location: http://Chrome.ir/');
}else{
echo 
'not fond';
//header('Location: http://notfond.ir/');
}
?>
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک - وایپر - ۲۶-۶-۱۳۹۳, ۰۵:۴۱ بعدازظهر
RE: ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک - حسن قاسمی نیا - ۳۰-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ بعدازظهر

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
سئوال نحوه ی ایجاد جداول دیتابیس از طریق فایل ناشناس 1 4,713 ۳۰-۴-۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ بعدازظهر
آخرین ارسال: سجاد
  ایجاد محدودیت انتخاب برای هر مورد از گزینه های لیست کرکره ای کاریز 3 7,605 ۲۰-۵-۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ بعدازظهر
آخرین ارسال: حسن قاسمی نیا

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان